Вашето име (задължително)

  Вашият Email (задължително)

  Относно

  Вашето съобщение

  [contact-form-7 id="30" title="Contact form 1"]

  Карта

  ИЛИ НИ СЕ ОБАДЕТЕ НА ТЕЛЕФОНИ:

  СЧЕТОВОДНА КАНТОРА  

  -бул. България  търговски комплекс ОРФЕЙ офис14

  +359  899 94 30 33 

             899 94 30 28

  e-mail: ekspres_konsylt@abv.bg

  гр. КЪРДЖАЛИ

  ОФИС МАГАЗИН

  – ул. ПЪРВИ МАЙ 3

  +359  893 46 47 55 

             879 92 64 10

  e-mail: sales@ek-consult.com

  За нас

  От създаването ни през 1997 година, целите са да осигурим най-добрите решения в обзавеждането, отоплението и сигурността на дома ви, като ви въвеждаме в предимствата на световно утвърдени марки като Adax, Hörmann, Geze, Dorma, Velux и др. Така ви предлагаме проверени от специалисти продуктови показатели, съвременен дизайн, функционалност и лесна експлоатация.

  С напредване на новите технологии в областта на автоматиката,електрониката и електротехниката е все по-трудно да създадем дом,в който да се чувстваме в свои води.Не винаги модерния уред или мебел отговаря на стила и усещането ни за живота.Ето защо в „Експрес Консулт“отделяме голяма роля на разговора с клиента и консултирането му.Така вие не само ще имате перфектното жилище,но ще наложите свой ритъм в ежедневието си.

  Стремим се да облекчим избора като визуализираме нуждите ви,чрез оглед на место,взимане на размери,проектиране и разумни съвети.Към нас може да се обърнете не само за професионален монтаж,но и за поддръжка,настройка или гаранционно обслужване.

  Не на последно място са счетоводните ни услуги.Те са предмет на дейност още от основаването на Експрес Консулт.Финансово-счетоводното обслужване се гради на дългогодишни традиции по отношение на анализа,систематизираното и адекватно изготвяне на необходимите справки,данъчната и финансова защита.

  Този сайт е създаден не само да представи предлаганите от нас стоки и услуги,но чрез него се опитваме да ви информираме за новостите в сферите на дейността ни.За нас остава предизвикателството да отговаряме все по-добре на желанията ви.