Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Относно

Вашето съобщение

[contact-form-7 id="30" title="Contact form 1"]

Карта

ИЛИ НИ СЕ ОБАДЕТЕ НА ТЕЛЕФОНИ:

СЧЕТОВОДНА КАНТОРА  

-бул. България  търговски комплекс ОРФЕЙ офис14

+359  899 94 30 33 

           899 94 30 28

e-mail: ekspres_konsylt@abv.bg

гр. КЪРДЖАЛИ

ОФИС МАГАЗИН

– ул. ПЪРВИ МАЙ 3

+359  893 46 47 55 

           879 92 64 10

e-mail: sales@ek-consult.com

За нас

От създаването ни през 1997 година, целите са да осигурим най-добрите решения в обзавеждането, отоплението и сигурността на дома ви, като ви въвеждаме в предимствата на световно утвърдени марки като Adax, Hörmann, Geze, Dorma, Velux и др. Така ви предлагаме проверени от специалисти продуктови показатели, съвременен дизайн, функционалност и лесна експлоатация.

С напредване на новите технологии в областта на автоматиката,електрониката и електротехниката е все по-трудно да създадем дом,в който да се чувстваме в свои води.Не винаги модерния уред или мебел отговаря на стила и усещането ни за живота.Ето защо в „Експрес Консулт“отделяме голяма роля на разговора с клиента и консултирането му.Така вие не само ще имате перфектното жилище,но ще наложите свой ритъм в ежедневието си.

Стремим се да облекчим избора като визуализираме нуждите ви,чрез оглед на место,взимане на размери,проектиране и разумни съвети.Към нас може да се обърнете не само за професионален монтаж,но и за поддръжка,настройка или гаранционно обслужване.

Не на последно място са счетоводните ни услуги.Те са предмет на дейност още от основаването на Експрес Консулт.Финансово-счетоводното обслужване се гради на дългогодишни традиции по отношение на анализа,систематизираното и адекватно изготвяне на необходимите справки,данъчната и финансова защита.

Този сайт е създаден не само да представи предлаганите от нас стоки и услуги,но чрез него се опитваме да ви информираме за новостите в сферите на дейността ни.За нас остава предизвикателството да отговаряме все по-добре на желанията ви.