За нас

ЕТ Експрес Консулт

Счетоводна къща "Атина Палада" е основана през 1996 година в град Кърджали, под управлението на фирма ЕТ "Тон-Тон – Антон Кавръков", с цел счетоводна обработка и консултация. Тя печели доверието на едни от добрите предприемачи в сферата на производство, търговия и услугите. Днес компетентният и екип е не само техен представител, но и уважаван приятел. Клиентите получават пълна конфиденциалност и съдействие, при планирането на бизнеса си.

От 2003 година към счетоводна къща "Атина Палада" стартира и нов вид дейност -  продажба на строителни материали и строителни услуги. Това дава начало на новооткритата фирма - ЕТ "Експрес консулт – Йорданка Кавръкова". С нея успешно извършва и представителна търговска дейност на  световно утвърдените марки: ADAX , HÖRMANN , PERLES , Iskra ERO , KRONOTEX и PERGO.

Качествената стока се превръща в основен приоритет, при допълване на стоковия асортимент. Обръща се внимание на нови продукти със съвременен дизайн, функционалност и лесна експлоатация. А когато към това се добави професионалния монтаж, гаранционното обслужване и достъпни цени, остава единствено удоволствието от избора.